English இங்கிலீஷ் Inggeris 英语


The use of English as a lingua franca served to bridge the gap between the diverse ethnic groups in Singapore. This importance placed on English was reflected by Singapore schools switching to using only English as the medium of instruction.

English was introduced to Singapore in 1819 when the British established a port and later a colony on the island. Under the colonial government, English gained prestige as the language of administration, law and business. As government administration increased, infrastructure and commerce developed, and access to education expanded producing a local English-speaking elite

ஹெ உஸெ ஒஃப் ஏன்க்லிஷ் அஸ் அ லின்குஅ ஃப்ரன்க ஸெர்வெட் டொ ப்ரிட்கெ தெ கப் பெட்வீன் தெ டிவெர்ஸெ எத்னிக் க்ரொஉப்ஸ் இன் Sஇன்கபொரெ. Tஹிஸ் இம்பொர்டன்கெ ப்லகெட் ஒன் ஏன்க்லிஷ் வஸ் ரெஃப்லெக்டெட் ப்ய் Sஇன்கபொரெ ஸ்சூல்ஸ் ஸ்விட்சின்க் டொ உஸின்க் ஒன்ல்ய் ஏன்க்லிஷ் அஸ் தெ மெடிஉம் ஒஃப் இன்ஸ்ட்ருக்டிஒன்.

 ஏன்க்லிஷ் வஸ் இன்ட்ரொடுகெட் டொ Sஇன்கபொரெ இன் 1819 வ்ஹென் தெ Bரிடிஷ் எஸ்டப்லிஷெட் அ பொர்ட் அன்ட் லடெர் அ கொலொன்ய் ஒன் தெ இஸ்லன்ட். ஊன்டெர் தெ கொலொனிஅல் கொவெர்ன்மென்ட், ஏன்க்லிஷ் கைனெட் ப்ரெஸ்டிகெ அஸ் தெ லன்குஅகெ ஒஃப் அட்மினிஸ்ட்ரடிஒன், லவ் அன்ட் புஸினெஸ்ஸ். ஆஸ் கொவெர்ன்மென்ட் அட்மினிஸ்ட்ரடிஒன் இன்க்ரெஅஸெட், இன்ஃப்ரஸ்ட்ருக்டுரெ அன்ட் கொம்மெர்கெ டெவெலொபெட், அன்ட் அக்கெஸ்ஸ் டொ எடுகடிஒன் எxபன்டெட் ப்ரொடுகின்க் அ லொகல் ஏன்க்லிஷ்-ஸ்பெஅகின்க் எலிடெ

英语作为通用语言的使用有助于弥合在新加坡多元族群的差距。对英语的重要性放在所学校是由新加坡切换反映仅作为使用英语授课

 英语是新加坡在1819年推出在英国成立了一个港口,后来在岛上的殖民地。殖民地政府英国获得了作为行政,法律和商业语言的威信。作为政府管理增加,基础设施和商业发展,扩大了受教育的机会产生本地英语为母语的精英


Penggunaan bahasa Inggeris sebagai lingua franca berfungsi untuk menjembatani jurang antara kumpulan etnik yang pelbagai di Singapura. Hal ini penting ditempatkan dalam bahasa Inggeris tercermin oleh sekolah beralih ke Singapura hanya menggunakan bahasa Inggeris sebagai pengantar.

 Bahasa Inggeris diperkenalkan ke Singapura pada tahun 1819 ketika British menubuhkan pelabuhan dan kemudian sebuah koloni di pulau itu. Di bawah kerajaan kolonial, Inggeris mendapatkan prestij sebagai bahasa pentadbiran, undang-undang dan perniagaan. Sebagai pentadbiran kerajaan meningkat, infrastruktur dan perdagangan dibangunkan, dan akses terhadap pendidikan diperluas menghasilkan elit tempatan berbahasa Inggeris